Vruća
Bijela Čokolada

Smjesa za vruću bijelu čokoladu praškasti proizvod koji se miješa sa vrućim mlijekom da bi se postigla željena gustoća. 

Upute

150 do 200 grama smjese pomiješati sa 1 litrom mlijeka i zagrijati na 90 stupnjeva da se zgusne. Servirati na temperaturi od 65 do 70 stupnjega. Za pripremu napitka upotrijebiti automat za pripremu vrućih čokoladnih napitaka.

Napitak se može pripremiti i na aparatu za espresso kavu ili na štednjaku.

Pakiranje

Smjesa dolazi u pakiranju od 2 kg, te proizvodi oko 10 litara čokoladnog napitka.

TANGAR KATALOG

INSTANT SMJESE

PALAČINKE-FRITULE-VAFLE

TANGAR d.o.o.

Firma Tangar već 28 godina nudi "sve za sladoled", uključujući sirovine i gotove proizvode, te strojeve i pomagala za ugostiteljstvo i trgovačke lance. Naš širok asortiman proizvoda za sladoled uključuje baze i paste za zanatski tip sladoleda, preljeve, topinge i dekoracije. Također nudimo proizvode za pekarstvo (uključujući smjese za palačinke, fritule i mousse) i napitke (smjese za granitu, vruću čokoladu i frappe).

Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina.

 

Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o.

KONTAKT

Tel: +385-21-246-800

Fax: +385-21-246-809

Email: info@tangar.hr

LOKACIJA

PROMOCIJE

Ne propustite promotivne cijene i sniženja!

© 2019 by Tangar d.o.o. Web services by No BS Design and Marketing.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube