Sajam Pariz.jpg

Hrvatska gospodarska komora i Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja RH organizatori su ovogodišnjeg nastupa hrvatskih izlagača na međunarodnom sajmu prehrambene industrije SIAL 2010, jednom od vodećih svjetskih prehrambenih sajmova koji će se održati u Parizu od 17. do 21. listopada, najavili su danas iz HGK.

Na izložbenom prostoru površine 50 četvornih metara smještenom u Paviljonu 1 svojim će se proizvodima predstaviti tvrtke: Tangar d.o.o., Kaštel Sućurac – proizvodnja i trgovina sirovina za sladoled i slastice i Arbacommerce d.o.o., Zadar – proizvodnja morskih delicija.

Hrvatska gospodarska komora predstavit će proizvode hrvatskih tvrtki nositelja znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”. Prema najavama, sajam će posjetiti i drugi predstavnici hrvatskih proizvođača prehrambenih proizvoda.

TANGAR d.o.o.

Firma Tangar već 28 godina nudi "sve za sladoled", uključujući sirovine i gotove proizvode, te strojeve i pomagala za ugostiteljstvo i trgovačke lance. Naš širok asortiman proizvoda za sladoled uključuje baze i paste za zanatski tip sladoleda, preljeve, topinge i dekoracije. Također nudimo proizvode za pekarstvo (uključujući smjese za palačinke, fritule i mousse) i napitke (smjese za granitu, vruću čokoladu i frappe).

Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina.

 

Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o.

KONTAKT

Tel: +385-21-246-800

Fax: +385-21-246-809

Email: info@tangar.hr

LOKACIJA

PROMOCIJE

Ne propustite promotivne cijene i sniženja!

© 2019 by Tangar d.o.o. Web services by No BS Design and Marketing.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube