Instant smjesa za
VAFLE
50+
vafli po
pakiranju

Smjesa za Vafle (waffles) osigurava praktičnu, ekonomičnu, brzu i laku pripremu bez straha od mikrobiološke kontaminacije, jer sadrži termički obrađena jaja u prahu, te dug rok trajanja. Priprema se s vodom, a neiskorištena smjesa može se pohraniti u frižideru i sutradan iskoristiti (dovoljno je samo promiješati). Karakteristika ovog proizvoda je što ne upija ulje.

Upute

U 600 mL mlijeka i 240 mL biljnog ulja dodati 1 kg smjese za vafle. Miješati do homogene i glatke smjese. Peči u pekaču za vafle na 170 stupnjeva po 1.5 minutu svaku stranu. 

Bubble vafle saviti u primjerenu čašicu neposredno nakon pečenja.

Pakiranje

Smjesa dolazi u pakiranju od 5 kg. Doziranje: 1 kg smjese na 600 mL vode i 240 mL biljnog ulja.

TANGAR KATALOG

INSTANT SMJESE

PALAČINKE-FRITULE-VAFLE

TANGAR d.o.o.

Firma Tangar već 28 godina nudi "sve za sladoled", uključujući sirovine i gotove proizvode, te strojeve i pomagala za ugostiteljstvo i trgovačke lance. Naš širok asortiman proizvoda za sladoled uključuje baze i paste za zanatski tip sladoleda, preljeve, topinge i dekoracije. Također nudimo proizvode za pekarstvo (uključujući smjese za palačinke, fritule i mousse) i napitke (smjese za granitu, vruću čokoladu i frappe).

Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina.

 

Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o.

KONTAKT

Tel: +385-21-246-800

Fax: +385-21-246-809

Email: info@tangar.hr

LOKACIJA

PROMOCIJE

Ne propustite promotivne cijene i sniženja!

© 2019 by Tangar d.o.o. Web services by No BS Design and Marketing.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube