1.jpg

TANGAR  SLADOLEDI

Već 28 godina, firma Tangar d.o.o. se bavi proizvodnjom, prodajom, uvozom i izvozom sirovina i gotovih proizvoda za ugostitelje i trgovce, a posebno slastičare koji se bave proizvodnjom i prodajom zanatskog tipa sladoleda. Povjerenje naših kupaca osvojili smo pouzdanom kvalitetom naših vrhunskih proizvoda,te pružanja nenadmašnih razina usluge i podrške našim klijentima.

Tangar.hr je vaš najbolji izbor informacija i sredstava za sve vezano za zanatski tip sladoleda. Naš asortiman proizvoda za sladoled uključuje sve neizbježne sastojke za najbolji sladoled, poput: aroma za sladoled, bezglutenski sladoled (baza), baze (osnove) u prahu, dekorativni preljevi, desertni topinzi, korneti, aditivi te dekoracije za sladoled i koktele.

BAZE ZA SLADOLED

Upoznajte naš asortiman baza za sladoled, koje su prikladne za vruću i hladnu pripremu.

> Više o bazama

AROME (PASTE) ZA SLADOLED

Nasa kolekcija pasta za sladoled ukljucuje vise od 40 hit okusa u vocnim i mlijecnim kategorijama!

> Vise o aromama za sladoled

DESERTNI TOPINZI

Desertni topinzi su najjednostavniji nacin da ukrasite i obogatite bilo koji desert! 

> Dostupno u 12 okusa!

DEKORATIVNI PRELJEVI

Dekorativni preljevi neizostavni su u kreaciji najpopularnijih okusa sladoleda! Dostupno i za narudžbu u web shop-u!

> Više o dekorativnim preljevima

ADITIVI

Upoznajte Efekt Gel, emulgator koji, pri dodavanju u tijesta i sladoled, poboljšava okus, teksturu i dugotrajnost proizvoda.

> Više o Efekt Gelu

Korneti

Što je sladoled bez korneta?

Naručite najpopularnije kornete poput "petice", "šestice" i "sedmice", i slatki kornet.

> Naruči kornete

DEKORACIJA

Asortiman dekoracija za slastice i napitke mozete pregledati ovde.

OPREMA

Prodajemo pribor za pripremu i serviranje sladoleda. Cijeli asortiman mozete pregledati ovde ili u web shopu.

> Posjeti web shop

Korneti

Što je sladoled bez korneta?

Naručite najpopularnije kornete poput "petice", "šestice" i "sedmice", i slatki kornet.

> Naruči kornete

POPUSTI OD 20%

Iskoristi izvanredne popuste na naše BESTSELLER proizvode. Narudžbe primamo preko telefona (021-264-800), a sve proizvode koji su na popustu možete vidjeti na ovom linku:

DEKORATIVNI
Preljevi

Dodatak dekorativnih preljeva je brz, ukusan i jedinstven način na koji možete personalizirati bilo koje deserte, uključujući sladoled, torte, te ostale slastice. TANGAR d.o.o. dekorativni preljevi su iznimno popularni radi raznovrsnosti i unikatnosti spoja čokoladnih preljeva sa raznim dodacima i hrskavim mrvicama. Dakako, jedan od naših najpopularnijih dekorativnih preljeva je „Chococher“, čokoladni preljev sa mrvicama lješnjaka koji se dodaje „Ferrero Rocher“ sladoledu. Klasičnim preljevima (Stracciatella, Čokolješnjak) dodali smo niz inovativnih preljeva poput Orello (preljev sa mrvicama Oreo keksa), Choco Crunch (čoko preljev sa hrskavim mrvicama), pa čak i Smokva (preljev sa mrvicama suhe smokve). Doziranje je, naravno, po želji!

Korneti

Korneti za sladoled su „jestive posude“ koje omogućavaju da se sladoled drži u ruci i jede bez zdjele ili žlice. Korneti utječu na okus vaših sladolednih poslastica i zato je bitno kakve kornete nudite vašim kupcima. Spoj kremaste slatkoće sladoleda sa hrskavim kornetom čini savršenu ljetnu poslasticu.

Kornete najčešće se razlikujemo po veličini promjera te tipu tijesta od kojeg su rađeni pa u ponudi imamo standardne kornete broj 5, 6 i 7 od obi nezlađenog tijesta, a za gurmane koji traže dodatni užitak pri konsumaciji ledene slastice nudimo ručno motani kornet od slatkog hrskavog tijesta.

Koji god da volite, svakako je neizostavni su proizvod svake slastičarne, a isto tako i dio stalnog asortimana poduzeća Tangar.

Aditivi

Da bi osigurali superiornost vaših kolača i sladoleda, proizveli smo EFEKT GEL. Ovaj aditiv je specijalno pripremljen emulgator u gelu koji se izravno dodaje pri pripremi biskvitnih smjesa za kolače (za izradu lakih, prozračnijih tijesta). Dodatak EFEKT gela se preporuča u receptima koji sadržavaju visoki udio masnoća. Također se preporuča koristiti ga pri izradi sladoleda jer mu daje prozračnu strukturu a time i veću kremoznost.

Dekoracije

Papirnate dekoracije idealne su za brzo i jednostavno ukrašavanje kolača, koktela i sladoleda. Naš širok asortiman dekoracija za sladoled uključuje papirnate kišobrane (suncobrane), palmice od šarenih folija, zastavice, jedra, te raznorazne dekoracije sa životinjama koje će razveseliti najmlađe goste. Pojedine dekoracije za sladoled nudimo u većim i manjim dimenzijama. Uz dekoracije za sladoled, nudimo i dekoracije za koktele, poput slamki sa suncobranom i cvijećem. Dekoriranjem koktela, sladoleda ili deserta stvorite tropsku atmosferu na bilo kojoj zabavi i razveselite svoje goste jednostavnim i cjenovno prihvatljivim dekoracijama!

TANGAR d.o.o.

Firma Tangar već 28 godina nudi "sve za sladoled", uključujući sirovine i gotove proizvode, te strojeve i pomagala za ugostiteljstvo i trgovačke lance. Naš širok asortiman proizvoda za sladoled uključuje baze i paste za zanatski tip sladoleda, preljeve, topinge i dekoracije. Također nudimo proizvode za pekarstvo (uključujući smjese za palačinke, fritule i mousse) i napitke (smjese za granitu, vruću čokoladu i frappe).

Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina.

 

Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o.

KONTAKT

Tel: +385-21-246-800

Fax: +385-21-246-809

Email: info@tangar.hr

LOKACIJA

PROMOCIJE

Ne propustite promotivne cijene i sniženja!

© 2019 by Tangar d.o.o. Web services by No BS Design and Marketing.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube