top of page
Gelato

TANGAR  PROIZVODI

Već desetljećima ponosno razvijamo i predstavljamo razne proizvode za ugostiteljstvo i slastičarstvo. Stalnim ulaganjem u nove tehnologije, proizvode i dodatno obrazovanje, trudimo se pružiti našim kupcima kvalitetu proizvoda i usluga kao i konstante inovacije u asortimanu.

Naše proizvode dijelimo u tri kategorije: 

TANGAR

Sladoledi

Od začetka firme Tangar, sladoled je u centru našeg poslovanja. Kroz prošla tri desetljeća, naši proizvodi su postali sinonim za kvalitetu, a naša firma kao vodeći proizvođač svih proizvoda za izradu zanatskog tipa sladoleda. Konstantna komunikacija s našim kupcima i krajnjim potrošaćima tajna je našeg uspjeha, čija je povratna informacija bila presudna u usavršavanju svih naših formulacija.

 

Asortiman Tangar Sladoled proizvoda uključuje sve što vam je potrebno za proizvodnju zanatskog sladoleda, uključujući arome za sladoled, baze za sladoled, FIT baze (za veganski i proteinski sladoled), dekorativni preljevi, korneti, topinzi i raznorazna oprema.

 

S vama surađujemo u stvaranju izvanrednih partnerstava temeljenih na povjerenju, izvrsnim proizvodima i vrhunskoj usluzi. Kontaktirajte nas danas da bismo razgovarali sa ugostiteljskim i specijalističkim stručnjakom za vaše ugostiteljske potrebe.

TANGAR

Pekarski proizvodi

Nakon velikog uspjeha naših proizvoda za sladoled, naši vjerni kupci su nas potakli da pokrenemo razvoj asortimana proizvoda namjenjena za pekarske proizvode. Naši najpopularniji proizvodi iz ovog asortimana su gotove (instant) smjese za palačinke i fritule. Obje su smjese pažljivo razvijene tako da integritet tradicionalnog recepta nije kompromiziran, što se očituje u nevjerovatnim povratnim informacijama naših kupaca. Ostali proizvodi u ovom asortimanu uključuju termostabilni šećer za dekoraciju pekarskih proizvoda, mousse smjese u raznim okusima, te termoreverzibilni žele biljnog porijekla.

TANGAR

Napitci

Tangar Napitci su proizvodi namjenji slastičarima i ugostiteljima koji traže jednostavna i kvalitetna riješenja za najpopularnija ljetna i zimska pića. Trenutno u ponudi imamo: Uni Frappe, te vruća mliječna i bijela čokolada. Smjese za napitke dolaze u pakiranju od 1 i 2 kg, i idealna su za kafiće, restorane, hotele i ostale ugostitelje.

bottom of page