Čari vruće čokolade

Vruća čokolada je uvijek bila, i uvijek bit će, naomiljenije piće zimskih dana. Dok smo se kao djeca radovali jednostavnom receptu mlijeka sa kakaom, vruća čokolada današnjice je gurmanska, a naša čikara (to jest šalica) je puna guste smjese koja često naliči pudingu.


Sve je bolje uz toplu čokoladu


Čokolada je, to i ptice na grani znaju, odličan ''podizač'' raspoloženja jer utječe na lučenje endorfina, ''hormona sreće'', koji će popraviti vaše raspoloženje za tren. Ali vruća čokolada nije samo dobra za raspoloženje, već i reguliranje apetita, zdravlje kardiovaskularnog sustava, zdravlje kože i njene otpornosti starenju.Vrući napitci iz Tangar proizvodnje


Uz raznorazne proizvode za ugostiteljstvo i slastičarstvo, nudimo i liniju vrućih napitaka- topla mliječna i bijela čokolada. Pažljivo smo razvili ove prašakaste proizvoda da bismo vjerno dočarali najdraža nam obilježja ovih omiljenih napitaka. Sigurni smo da će gotovi napitci, pripremljeni po našoj recepturi, zavest nepce vas i vaših kupaca.


Smjese za vruću bijelu i vruću mliječnu čokoladu dostupne su za narudžbu u našem web-shopu!

TANGAR d.o.o.

Firma Tangar već 28 godina nudi "sve za sladoled", uključujući sirovine i gotove proizvode, te strojeve i pomagala za ugostiteljstvo i trgovačke lance. Naš širok asortiman proizvoda za sladoled uključuje baze i paste za zanatski tip sladoleda, preljeve, topinge i dekoracije. Također nudimo proizvode za pekarstvo (uključujući smjese za palačinke, fritule i mousse) i napitke (smjese za granitu, vruću čokoladu i frappe).

Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina.

 

Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o.

KONTAKT

Tel: +385-21-246-800

Fax: +385-21-246-809

Email: info@tangar.hr

LOKACIJA

PROMOCIJE

Ne propustite promotivne cijene i sniženja!

© 2019 by Tangar d.o.o. Web services by No BS Design and Marketing.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube