OSNOVE U PRAHU
ZA ZANATSKI & SOFT SLADOLED

Baza za sladoled treba biti svilenkasta, bujna i kremasta- ne vodenasta- smjesa koja je osnova za bilo koji okus sladoleda. Prava baza za sladoled je gusta, ali ne i teška smjesa. Ako baza za sladoled nije kvalitetna, dodatak nikakve paste za sladoled/arome ne može je „spasiti“. Tri desetljeća iskustva u pripremi zanatskog tipa sladoleda rezultiralo je u kreaciji naše vlastite baze za sladoled. TANGAR baza za sladoled beskompromisna je u kvaliteti i ukusu, te omogućuje kuharima i proizvođačima zanatskog sladoleda pripremu jedinstvenih i inventivnih sladoleda.

Kao i svi ostali TANGAR proizvodi, naša baza za sladoled je izrađena od čistih, jednostavnih sastojaka najviše kvalitete da bi se postigla baza najboljeg kulinarskog performansa.

Želeći udovoljiti ukusima ljubitelja sladoleda, pripremili smo baze koje mogu zadovoljiti i najveće gurmane. Njihova karakteristika je da su napravljene od savršeno balansiranih i visokokvalitetnih sirovina.

Ice Cream Party

TANGAR d.o.o.

Firma Tangar već 28 godina nudi "sve za sladoled", uključujući sirovine i gotove proizvode, te strojeve i pomagala za ugostiteljstvo i trgovačke lance. Naš širok asortiman proizvoda za sladoled uključuje baze i paste za zanatski tip sladoleda, preljeve, topinge i dekoracije. Također nudimo proizvode za pekarstvo (uključujući smjese za palačinke, fritule i mousse) i napitke (smjese za granitu, vruću čokoladu i frappe).

Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina.

 

Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o.

KONTAKT

Tel: +385-21-246-800

Fax: +385-21-246-809

Email: info@tangar.hr

LOKACIJA

PROMOCIJE

Ne propustite promotivne cijene i sniženja!

© 2019 by Tangar d.o.o. Web services by No BS Design and Marketing.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube