Tangar sladoledi za ugostitelje.jpg

OPREMA

KORNETI

Tangar d.o.o. prodaje najpopularnije kornete za sladoled, veličine "5", "6" i "7". Nadalje, nudimo i ručno motani, "slatki" kornet. Više o ambalaži i dimenzijama na linku dolje.

PRIBOR ZA SERVIRANJE SLADOLEDA

Sitni pribor potreban svakoj ugostiteljskoj radnji kod proizvodnje i prodaje sladoleda i kolača. U našoj ponudi su razne čaše i žlicice za sladoled, natpisi, lopatice za proizvodnju sladoleda itd. Cijeli potpis sitnih pribora dostupnih u Tangar d.o.o. možete pronaći na donjem linku.

Dio opreme je dostupan i u web shopu:

TANGAR d.o.o.

Firma Tangar već 28 godina nudi "sve za sladoled", uključujući sirovine i gotove proizvode, te strojeve i pomagala za ugostiteljstvo i trgovačke lance. Naš širok asortiman proizvoda za sladoled uključuje baze i paste za zanatski tip sladoleda, preljeve, topinge i dekoracije. Također nudimo proizvode za pekarstvo (uključujući smjese za palačinke, fritule i mousse) i napitke (smjese za granitu, vruću čokoladu i frappe).

Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina.

 

Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o.

KONTAKT

Tel: +385-21-246-800

Fax: +385-21-246-809

Email: info@tangar.hr

LOKACIJA

PROMOCIJE

Ne propustite promotivne cijene i sniženja!

© 2019 by Tangar d.o.o. Web services by No BS Design and Marketing.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube