POPULARNI NAPITCI

ZA TOPLA & HLADNA VREMENA

Nudimo popularna ljetna (granita, frappe) i zimska (vruća čokolada, bijela čokolada) pića. Saznajte više o ovim proizvodima na sljedećim linkovima:

 

POPUSTI OD 20%

Iskoristi izvanredne popuste na naše BESTSELLER proizvode. Narudžbe primamo preko telefona (+385-21-264-800), a sve proizvode koji su na popustu možete vidjeti na ovom linku:

Untitled design (10).jpg

HLADNI NAPITCI

Osvježite se lijeti uz popularna ledena pića- granitu i frappe. Dok je granita dostupna u četiri okusa, frappe možete aromatizirati po volji. Saznajte više o ovim proizvodima na sljedećim linkovima:

 

 
Untitled design (9).jpg

VRUĆA PIĆA

Obogatite zimsku ponudu Tangar vrućom čokoladom. Naši proizvodi su smjese u prahu, koje pomiješane sa mlijekom stvaraju gusti čokoladni napitak koji svi kupci obožavaju! Na sljedećim linkovima pročitaje detaljnije o ovim proizvodima. 

 

TANGAR d.o.o.

Firma Tangar već 28 godina nudi "sve za sladoled", uključujući sirovine i gotove proizvode, te strojeve i pomagala za ugostiteljstvo i trgovačke lance. Naš širok asortiman proizvoda za sladoled uključuje baze i paste za zanatski tip sladoleda, preljeve, topinge i dekoracije. Također nudimo proizvode za pekarstvo (uključujući smjese za palačinke, fritule i mousse) i napitke (smjese za granitu, vruću čokoladu i frappe).

Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina.

 

Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o.

KONTAKT

Tel: +385-21-246-800

Fax: +385-21-246-809

Email: info@tangar.hr

LOKACIJA

PROMOCIJE

Ne propustite promotivne cijene i sniženja!

© 2019 by Tangar d.o.o. Web services by No BS Design and Marketing.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube