3.png

INSTANT SMJESE

PALAČINKE

FRITULE

VAFLE

POPUSTI OD 20%

Iskoristi izvanredne popuste na naše BESTSELLER proizvode. Narudžbe primamo preko telefona (+385-21-264-800), a sve proizvode koji su na popustu možete vidjeti na ovom linku:

White Gradient

SAMO DODAJ

VODU & ULJE

Da vam omogućimo brzu, laku i ekonomičnu pripremu, pripremili smo instant smjese za ugostiteljstvo koje dodatkom samo vode i ulja stvaraju okusom i teksturom superiornu smjese za palačinke, fritule i vafle. Dodatna prednost naših instant smjesa je ta što nema straha od mikrobiološke kontaminacije, jer sadrže termički obrađena jaja u prahu, te imaju dug rok trajanja.

Sve smjese se prodaju u pakiranju od 5 kg, a njihovu cijenu možete saznati u web-shopu. Za dodatne informacije i količinske popuste, nazovite nas!

VIŠE O SMJESAMA

Klikom na proizvod saznajte više o sastojcima i recepturama pojedinih instant smjesa!

TANGAR d.o.o.

Firma Tangar već 28 godina nudi "sve za sladoled", uključujući sirovine i gotove proizvode, te strojeve i pomagala za ugostiteljstvo i trgovačke lance. Naš širok asortiman proizvoda za sladoled uključuje baze i paste za zanatski tip sladoleda, preljeve, topinge i dekoracije. Također nudimo proizvode za pekarstvo (uključujući smjese za palačinke, fritule i mousse) i napitke (smjese za granitu, vruću čokoladu i frappe).

Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina.

 

Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o.

KONTAKT

Tel: +385-21-246-800

Fax: +385-21-246-809

Email: info@tangar.hr

LOKACIJA

PROMOCIJE

Ne propustite promotivne cijene i sniženja!

© 2019 by Tangar d.o.o. Web services by No BS Design and Marketing.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube