Granita

Granita je polusmrznuti vodeni desert koji se sastoji od raznovrsnih šećera, vode, boje i arome. Karakteristika granita su relativno veliki kristali leda koji se formiraju prilikom procesa hlađenja.

Granite se serviraju u čaše sa žlicom ili slamkom, ukrašene voćem ili šlagom, te se odmah poslužuju.

Okusi

Jagoda, limun, naranča i šumsko voće.

Upute

Sadržaj vrećice otopiti u 6,2 litre hladne vode, otopinu uliti u stroj za izradu granite. Za otprilike 40 minuta, granita je spremna za upotrebu.

Pakiranje

Proizvodi dolaze u pakiranju od 1kg, a rok trajanja proizvoda je 24 mjeseci.

TANGAR KATALOG

INSTANT SMJESE

PALAČINKE-FRITULE-VAFLE

TANGAR d.o.o.

Firma Tangar već 28 godina nudi "sve za sladoled", uključujući sirovine i gotove proizvode, te strojeve i pomagala za ugostiteljstvo i trgovačke lance. Naš širok asortiman proizvoda za sladoled uključuje baze i paste za zanatski tip sladoleda, preljeve, topinge i dekoracije. Također nudimo proizvode za pekarstvo (uključujući smjese za palačinke, fritule i mousse) i napitke (smjese za granitu, vruću čokoladu i frappe).

Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina.

 

Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o.

KONTAKT

Tel: +385-21-246-800

Fax: +385-21-246-809

Email: info@tangar.hr

LOKACIJA

PROMOCIJE

Ne propustite promotivne cijene i sniženja!

© 2019 by Tangar d.o.o. Web services by No BS Design and Marketing.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube