top of page

FIT SLADOLED

Najnoviji dodaci asortimanu Tangar proizvoda su FIT veganski i proteinski sladoled. Baze za FIT sladolede su u prahu, i miješanjem samo sa vodom dobije se visokokvalitetan, niskokaloričan sladoled punog okusa.

Proteinski sladoled brzo je postao favorit među potrošaćima koji se žele osladiti, ali i pripaziti na unos šećera i ostalih makronutrijenata. U usporedbi sa tradicionalnim sladoledom, proteinski sladoled ima dostatno nižu kaloričnu vrijednost i veći proteinski udio. Naša formulacija je jedinstvena po tome što ne koristi umjetne zaslađivače i prezervative, a sastoji se od samo osam sastojaka koji daju izvandrednu puninu okusa. U 100 grama sladoleda (jedna pozamašna kugla) iznos ugljikohidrata je samo 4 grama, dok je udio proteina 6 grama. Nadalje, ta ista kugla sadrži i 7 grama zdravih masnoća, pa je zbog toga TANGAR proteinski sladoled iznimno pogodan i za potrošaće koji prate KETO, PALEO i LCHF dijetu. Još jedna fenomenalna odlika ove baze za proteinski sladoled je i njena niskokaloričnost- 100 grama sladoleda ima samo 100 kcal! Bolje ne može, zar ne? Za naruđbe i promotivne cijene, prijavite se na našu mailing listu!

 

U naš asortiman FIT Sladoleda uvrstili smo i veganski sladoled. Pri proizvodnji baze za veganski sladoled, iznimno smo pazili na nabavu i porijeklo svih sastojaka, pa je naša baza za veganski sladoled također i bezglutenska i bezlaktozna! Umjetnih zaslađivača i prezervansa nema, a jedini izvor šećera je onaj iz kokosovog  cvijeta, pa je udio šećera u ovoj bazi 60-70 posto niža nego u tradicionalnom receptu. Baš kao i TANGAR proteinski sladoled, naš veganski sladoled je također niskokaloričan te sadrži samo 135 kcal u 100 grama proizvoda.

 

Baze za proteinski i veganski sladoled nastale su u želji da napravimo kombinaciju zdravih sastojaka od kojih e svaki slastičar moći jednostavnim miješanjem s vodom i pripremom u stroju za sladoled napraviti FIT sladoled koji u sebi nema nikakvih drugih sastojaka osim onih iz prirode.

Veganski Sladoled

Osim što je izuzetno zdrav, veganski sladoled je odlična alternativa za one koje pate od intolerancije na laktozu i gluten. 

Sastojci: organsko kokosovo mlijeko u prahu, bio secer kokosovog cvijeta, dalmatinski rogač u prahu, bio mljeveni smeđi lan, guar guma, organski maltodekstrin iz tapioke i bio vlakna akacije (sastojci kokosovog mlijeka u prahu).

Okusi: ROGAČ

Tangar FIT Sladoled | Vegan Ice Cream | LCHF Keto Paleo Sladoled
Tangar FIT Sladoled | Vegan Ice Cream | LCHF Keto Paleo Sladoled
Tangar FIT Sladoled | Vegan Ice Cream | LCHF Keto Paleo Sladoled
Tangar FIT Sladoled | Vegan Ice Cream | LCHF Keto Paleo Sladoled
Tangar FIT Sladoled | Vegan Ice Cream | LCHF Keto Paleo Sladoled

PROTEINSKI Sladoled

Proteinski sladoled je nastao u želji da ponudimo sladoled sa prirodnim sastojcima koji hrani tijelo zdravim proteinima i masnoćama, a ugljikohidrate svodi na minimum bez da gubi punoću okusa i slatkoće.

BAZA ZA PROTEINSKI SLADOLED je u prahu i miješa se SAMO SA VODOM pri čemu nastaje visokokvalitetan, niskokaloričan sladoled bogat proteinima. 


U 100 grama sladoleda (jedna pozamašna kugla) ima samo 100 kcal i 6 grama proteina

Sastojci: organsko kokosovo mlijeko u prahu, bjelanjak u prahu, BIO mljeveni smeđi lan, kakao prah, guar guma, organski maltodekstrin iz tapioke i bio vlakna akacije (sastojci kokosovog mlijeka u prahu), stevia.

Okusi: ČOKOLADA i KOKOS-BADEM. 

Ice Cream

POSJETI WEB-SHOP

Određeni proizvodi našeg asortimana dostupni su za naruđbu putem našeg web-shopa.

 

Dostava na naruđbe ispod 500 kn je 40kn.

Lokalni kupci mogu preuzeti naruđbe u Tangar d.o.o. sjedištu u Kaštel Sućurcu.

bottom of page