FIT SLADOLED

Najnoviji dodaci asortimanu Tangar proizvoda su FIT veganski i proteinski sladoled. Baze za FIT sladolede su u prahu, i miješanjem samo sa vodom dobije se visokokvalitetan, niskokaloričan sladoled punog okusa.

Veganski Sladoled

Osim što je izuzetno zdrav, veganski sladoled je odlična alternativa za one koje pate od intolerancije na laktozu i gluten. 

Sastojci: organsko kokosovo mlijeko u prahu, bio secer kokosovog cvijeta, dalmatinski rogač u prahu, bio mljeveni smeđi lan, guar guma, organski maltodekstrin iz tapioke i bio vlakna akacije (sastojci kokosovog mlijeka u prahu).

Okusi: ROGAČ

Proteinski Sladoled

Proteinski sladoled je nastao u želji da ponudimo sladoled sa prirodnim sastojcima koji hrani tijelo zdravim proteinima i masnoćama, a ugljikohidrate svodi na minimum bez da gubi punoću okusa i slatkoće.

BAZA ZA PROTEINSKI SLADOLED je u prahu i miješa se SAMO SA VODOM pri čemu nastaje visokokvalitetan, niskokaloričan sladoled bogat proteinima. 


U 100 grama sladoleda (jedna pozamašna kugla) ima samo 100 kcal i 6 grama proteina

Sastojci: organsko kokosovo mlijeko u prahu, bjelanjak u prahu, BIO mljeveni smeđi lan, kakao prah, guar guma, organski maltodekstrin iz tapioke i bio vlakna akacije (sastojci kokosovog mlijeka u prahu), stevia.

Okusi: ČOKOLADA i KOKOS-BADEM. 

PROMOTIVNA CIJENA

Promotivna cijena obje baze do 30,9,2019* je

99,90 kn/kg + PDV

(Redovna cijena 135 kn/kg + PDV)

Svaki kupac baze dobiva reklamni plakat.

*cijena za gotovinu ili plaćanje po predračunu

TANGAR d.o.o.

Firma Tangar već 28 godina nudi "sve za sladoled", uključujući sirovine i gotove proizvode, te strojeve i pomagala za ugostiteljstvo i trgovačke lance. Naš širok asortiman proizvoda za sladoled uključuje baze i paste za zanatski tip sladoleda, preljeve, topinge i dekoracije. Također nudimo proizvode za pekarstvo (uključujući smjese za palačinke, fritule i mousse) i napitke (smjese za granitu, vruću čokoladu i frappe).

Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina.

 

Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o.

KONTAKT

Tel: +385-21-246-800

Fax: +385-21-246-809

Email: info@tangar.hr

LOKACIJA

PROMOCIJE

Ne propustite promotivne cijene i sniženja!

© 2019 by Tangar d.o.o. Web services by No BS Design and Marketing.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube