top of page
AROME ZA

ZANATSKI Sladoled

TANGAR d.o.o. je proizvođač svih sirovina za sladoled, što obavezno uključuje i arome za sladoled. Naš široki asortiman aroma za sladoled uključuje raznovrsne tradicionalne voćne i mliječne okuse. Ni inovativne arome poput okusa vina, piva, lavande, boba i druge nisu nam strane i proizvodimo ih na upit za posebne prilike. Sve arome za sladoled su dostupne tijekom cijele godine, a na upit kupca možemo razviti i proizvesti svaku traženu aromu.

Sve arome se proizvode pasterizacijom od pažljivo odabranih sastojaka i bez ikakvih konzervansa.

Iako su prvenstveno namjenjene za sladoled, ove arome zapravo mogu biti upotrebljene na bezbroj načina. Mogu se dodati raznim receptima u svrhu postizanja određenog okusa i to u kremastim i pekarskim proizvodima, poput baznih krema za kolače kao i u napitcima poput sorbeta, granita i slično.

Paste za sladoled

Širok asortiman pasta omogućuju konzumentima da uživaju u bogatstvu voćnih i mliječnih okusa. Paste dodajemo u već pripremljenu smjesu za sladoled da dobijemo željeni okus. Mogu se koristiti i za aromatiziranje slastičarskih krema.

OKUSI:

ananas, banana, biskvitino, brusnica, borovnica, cherrina, cola, energy ice, exotic, grenadina (šipak), grinina, jagoda, jaffy, kikiriki, krem karamel, limun, lješnjak, malaga (prošek + grožđice), malina, marinero, melona, menta, naranča, nuttino, orah, pistacio, punch rum, šumsko voće, tiramisu, whiskey.

OKUSI za sladoled U PRAHU

Okusi u prahu pripremljeni su zbog postizanja boljeg okusa te efikasnosti u primjeni istih.

Doziranje svih okusa je 30g/1 L sladoledne smjese, osim Super Dark proizvoda čiji je sastav ujedno i baza za sladoled pa je njegovo doziranje 200g /1 L vode.

Rok trajanja svih proizvoda je 24 mjeseca, osim kakao praha čiji je rok trajanja 36 mjeseci.

OKUSI:

kokos, jogurt, ginger limun, tamna čokolada ("super dark"), i šlag aroma.

Ice Cream

POSJETI WEB-SHOP

Određeni proizvodi našeg asortimana dostupni su za naruđbu putem našeg web-shopa.

 

Dostava na naruđbe ispod 500 kn je 40kn.

Lokalni kupci mogu preuzeti naruđbe u Tangar d.o.o. sjedištu u Kaštel Sućurcu.

bottom of page