info tel: +385 21 246 800

Recepture, Slastice

Panna Cotta

Priprema

40 g Smjese u prahu za izradu desertne kreme s okusom slatkog vrhnja
200 ml mlijeka

U posudu ulijte 200 ml prokuhanog hladnog mlijeka i uz lagano miješanje pjenjačom dodajte 40 g praška. Tako pripremljenu i homogenu kremu ostavite da odleži minimalno 15 minuta. Nakon toga kremu lagano zagrijavajte na električnom kuhalu i dovedite je do vrenja. Tekuću panna cottu potom ulijte u navlažene posudice željenog oblika i ostavite minimalno sat vremena u hladnjaku da se ohladi. Od 1 kg praškastog Panna Cotta proizvoda moguće je dobiti 30 porcija od 200g Panna Cotta deserta.

Panna Cottu dekorirati sa svježim voćem i preljevima iz Tangar proizvodnje.

ISO Certifikati

Tangar d.o.o. kao pogon koji se bavi proizvodnjom i distribucijom sirovina za sladoled i slastice, širi tržište u cjelokupnom prostoru Hrvatske. Stalnim ulaganjem u nove tehnologije, proizvode i dodatno obrazovanje, trudimo se pružiti našim kupcima kvalitetu proizvoda i usluga kao i konstante inovacije u asortimanu. Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina. Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o..

Translation

by Transposh - translation plugin for wordpress

Vlastita Distribucija

Firma Tangar posjeduje vlastite poslovnice po cijeloj Hrvatskoj kao i vlastiti vozni park koji su vam na usluzi bez obzira gdje u Hrvatskoj je vaše sjedište.