info tel: +385 21 246 800

Kolači, Proizvodi

Šlag u prahu

PROFI ŠLAG U PRAHU – je prah za pripremu pjenaste kreme sa aromom vanilije. Priprema je jednostavna, potrebno je samo dodati vode ili hladno mlijeko te izmiješati električnom miješalicom, a namjenjen je kao dodatak kolačima, tortama, pudinzima, voću, napitcima i ostalim finim desertima.

Volumeni koji nastaju izradom šlag pjene od Profi Šlaga u različitim doziranjima:

PROFI ŠLAG (g) VODA (dcl) VOLUMEN (L)
32 1 0,50
40 1 0,35
45 1 0,32
60 1 0,40
80 1 0,45

Manje doziranje Profi Šlaga stvara lagan, pjenasti proizvod, dok veće doziranje istoga čini proizvod stabilnijim, kompaktnijim i idealnim za dekoraciju slastica.

Proizvod
bag (kg) / kutija (kom) Doziranje ( g / ml mlijeka ili vode )
Rok trajanja (mjeseci)
PROFI ŠLAG U PRAHU 1 / 12 32 – 80 g / 100
18

Product Options
#OptionPriceStock
1PROFI ŠLAG U PRAHU - 1 KGkn 44,100

Nema na Skladištu

Certifikati kvalitete

Tangar d.o.o. kao pogon koji se bavi proizvodnjom i distribucijom sirovina za sladoled i slastice, širi tržište u cjelokupnom prostoru Hrvatske. Stalnim ulaganjem u nove tehnologije, proizvode i dodatno obrazovanje, trudimo se pružiti našim kupcima kvalitetu proizvoda i usluga kao i konstante inovacije u asortimanu. Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina. Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o..

Translation

by Transposh - translation plugin for wordpress