info tel: +385 21 246 800

Kolači, Proizvodi, Trgovački proizvodi

Panna Cotta

PANNA COTTA – je tradicionalni talijanski specijalitet sa okusom kuhanog slatkog vrhnja. Ovaj lagani nekalorični desert jedan je od najjednostavnijih i najukusnijih slastica koji se savršeno topi u ustima i upotpunjuje svaki obrok. Hladan desert odlično je osvježenje, a najčešće se servira uz razne preljeve i sezonsko voće.

Priprema: U posudu ulijte 200 ml prokuhanog hladnog mlijeka i uz lagano miješanje pjenjačom dodajte 40 g praška. Tako pripremljenu i homogenu kremu ostavite da odleži minimalno 15 minuta. Nakon toga kremu lagano zagrijavajte na električnom kuhalu dok ne provre. Tekuću panna cottu potom ulijte u navlažene posudice željenog oblika i ostavite minimalno sat vremena u hladnjaku da se ohladi. Od 1 kg praškastog Panna Cotta proizvoda moguće je dobiti 30 porcija od 200g Panna Cotta deserta.

Panna Cottu dekorirati sa svježim voćem i preljevima iz Tangar proizvodnje.

Proizvod
bag (kg) / kutija (kom) Doziranje ( g / ml mlijeka )
Rok trajanja (mjeseci)
PANNA COTTA 1 / 12 40 / 200
18

Product Options
#OptionPriceStock
1PANNA COTTA - 1 kgkn 50,0090
Order Panna Cotta PANNA COTTA - 1 kg @ kn 50,00

Certifikati kvalitete

Tangar d.o.o. kao pogon koji se bavi proizvodnjom i distribucijom sirovina za sladoled i slastice, širi tržište u cjelokupnom prostoru Hrvatske. Stalnim ulaganjem u nove tehnologije, proizvode i dodatno obrazovanje, trudimo se pružiti našim kupcima kvalitetu proizvoda i usluga kao i konstante inovacije u asortimanu. Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina. Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o..

Translation

by Transposh - translation plugin for wordpress