PANNA COTTA – je tradicionalni talijanski specijalitet sa okusom kuhanog slatkog vrhnja. Ovaj lagani nekalorični desert jedan je od najjednostavnijih i najukusnijih slastica koji se savršeno topi u ustima i upotpunjuje svaki obrok. Hladan desert odlično je osvježenje, a najčešće se servira uz razne preljeve i sezonsko voće.
Priprema: U posudu ulijte 200 ml prokuhanog hladnog mlijeka i uz lagano miješanje pjenjačom dodajte 40 g praška. Tako pripremljenu i homogenu kremu ostavite da odleži minimalno 15 minuta. Nakon toga kremu lagano zagrijavajte na električnom kuhalu dok ne provre. Tekuću panna cottu potom ulijte u navlažene posudice željenog oblika i ostavite minimalno sat vremena u hladnjaku da se ohladi. Od 1 kg praškastog Panna Cotta proizvoda moguće je dobiti 30 porcija od 200g Panna Cotta deserta.
Panna Cottu dekorirati sa svježim voćem i preljevima iz Tangar proizvodnje.
Proizvod
|
bag (kg) / kutija (kom) | Doziranje ( g / ml mlijeka ) |
Rok trajanja (mjeseci)
|
PANNA COTTA | 1 / 12 | 40 / 200 |
18
|
- Product Options
# Option Price Stock 1 PANNA COTTA - 1 kg kn 50,00 90