info tel: +385 21 246 800

Kolači

Smjesa za Fritule

Fritule su hrvatska slastica koja nalikuje malim krafnama i po tradiciji se pripremaju u Dalmaciji, Istri i Kvarnerskom Primorju u danima adventa i posta.

Gusto lijevano tijesto s praškom za pecivo, u koje se obično dodaje liker, rakija i korica limuna, a može sadržavati grožđice, prži su u ulju i posipa sa šećerom.

Kako su ovi slatki, mirisni, mali zalogajčići u posljednje vrijeme postali najpopularniji „finger food“, razvili smo Smjesu za Fritule kako bismo olakšali i ubrzali pripremu ove poslastice.

Smjesa za Fritule osigurava praktičnu, ekonomičnu, brzu i laku pripremu bez straha od mikrobiološke kontaminacije, jer sadrži termički obrađena jaja u prahu, te dug rok trajanja. Priprema se s vodom, a neiskorištena smjesa može se pohraniti u frižideru i sutradan iskoristiti (dovoljno je samo promiješati). Karakteristika ovog proizvoda je što ne upija ulje.

Proizvod je u pakiranju od 5 kg.

smjesa-za-fritule

Upute za pripremu:

300g Smjese za Fritule

200ml vode

1 žlica ulja

1 žlica ruma ili kruškovca

Limunova korica

 

U 200ml vode dodati 300g Smjese za Fritule i 1 žlicu biljnog ulja. Miješati do homogene i glatke smijese. Aromatizirati s 1 žlicom ruma ili kruškovca, te malo limunove korice. U smjesu je moguće dodati naribanu jabuku, cimet, grožđice ili jogurt – ovisno o ukusu. Fritule pržiti u zagrijanom ulju do zlatno žute boje.

Od 300 g smjese dobije se cca 50 kom fritula mase 10 g, odnosno 500 g gotovih fritula.

 

Proizvod
Pakiranje ( kg ) Doziranje ( g / l vode)
Rok trajanja (mjeseci)
SMJESA ZA FRITULE 5 1500
12

Certifikati kvalitete

Tangar d.o.o. kao pogon koji se bavi proizvodnjom i distribucijom sirovina za sladoled i slastice, širi tržište u cjelokupnom prostoru Hrvatske. Stalnim ulaganjem u nove tehnologije, proizvode i dodatno obrazovanje, trudimo se pružiti našim kupcima kvalitetu proizvoda i usluga kao i konstante inovacije u asortimanu. Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina. Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o..

Translation

by Transposh - translation plugin for wordpress