info tel: +385 21 246 800

Novosti

Tangar u Parizu

Na međunarodnom sajmu prehrambene industrije SIAL 2010, koji se održavao od 17. do 21. listopada 2010. u Parizu, u suradnji sa Hrvatskom Gospodarskom Komorom, prestavila se i tvrtka TANGAR.

SIAL 2010 (www.sial.fr) je vodeći međunarodni sajam iz područja prehrambene industrije na tržištu Francuske i Europske Unije. Prema zabilježenim brojkama, ove godine sajam je posjetilo 136.500 specijaliziranih kupaca i distributera iz 200 država koji su tokom pet dana trajanja sajma imali za cilj pronalazak novih dobavljača. Ovaj sajam se održava od 1964. godine i čini ga nekoliko tematskih cjelina odvojenih po paviljonima (nacionalni paviljoni i regije svijeta, voće i povrće, alkohol i vino, zamrznuti proizvodi, mlijeko i mliječni proizvodi, meso i riba, konditorski proizvodi, dugotrajni proizvodi, prerađena hrana), a pokazao se kao idealan za potpisivanje ugovora, promociju proizvoda i proučavanje tržišta, te ima dugogodišnju uspješnu tradiciju pri realizaciji izvoznih poslova.

Na nacionalnom štandu, tvrtka TANGAR se predstavila sa sirupima za koktele, vrućom čokoladom, instant čajevima, smjesom za palačinke, čokoladnim namazima, topinzima, te ostalim slatkim proizvodima iz svog asortimana.

Certifikati kvalitete

Tangar d.o.o. kao pogon koji se bavi proizvodnjom i distribucijom sirovina za sladoled i slastice, širi tržište u cjelokupnom prostoru Hrvatske. Stalnim ulaganjem u nove tehnologije, proizvode i dodatno obrazovanje, trudimo se pružiti našim kupcima kvalitetu proizvoda i usluga kao i konstante inovacije u asortimanu. Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina. Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o..

Translation

by Transposh - translation plugin for wordpress