info tel: +385 21 246 800

Novosti

Tangar sladoledom oduševio Perth

Krajem rujna, na najvećem sajmu Zapadne Australije, Perth Royal Show-u, na kojem je Hrvatska po prvi put izlagala kao Zemlja Partner,u svom punom sjaju predstavila se i tvrtka TANGAR.

Smoke Free Perth Royal Show (www.perthroyalshow.com.au) privlači 500.000 posjetitelja iz grada i države svake godine. Uz bogatu povijest dugu 170 godina, show je kultni društveni i kulturni događaj koji prikazuje poljoprivredu, malo poduzetništvo i zabavu Zapadne Australije.

Zahvaljujući izuzetnom zalaganju generalnog konzula iz Pertha, gosp. Hrvoja Petrušića, Tangar je dobio priliku na prvom mjestu proizvoditi svoj primarni proizvod – sladoled, te ga uspješno prezentirati uz ostale proizvode iz svog širokog asortimana.

Više o samom nastupu Hrvatske na Perth Royal Show-u:
http://media.domain.com.au/wa-news/croatia-at-the-show-1953438.html

Certifikati kvalitete

Tangar d.o.o. kao pogon koji se bavi proizvodnjom i distribucijom sirovina za sladoled i slastice, širi tržište u cjelokupnom prostoru Hrvatske. Stalnim ulaganjem u nove tehnologije, proizvode i dodatno obrazovanje, trudimo se pružiti našim kupcima kvalitetu proizvoda i usluga kao i konstante inovacije u asortimanu. Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina. Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o..

Translation

by Transposh - translation plugin for wordpress