info tel: +385 21 246 800

Novosti

Novi proizvod – LEDENI CHOCO TOP

Za sve vas koji uživate u neodoljivoj hrskavoj čokoladi koja prekriva vaše najdraže slastice i voće, ovo je pravi proizvod za vas!

LEDENI CHOCO TOP je dekorativni preljev za ukrašavanje sladoleda i drugih slastica, a napravljen je tako da kad dođe u dodir sa sladoledom (na -18°C) stvrdnjava u roku od nekoliko sekundi. Za poznavatelje proizvoda za pripremu sladoleda, može se usporediti s dekorativnim preljevom Stracciatella, ali je za jesti dosta mekši.

Ledeni Choco Top će stvrdnuti na bilo kojoj podlozi (voće, kolači, torte,palačinke itd.), ako je temperatura podloge manja od 23°C. Stvar je samo u brzini stvrdnjavanja. Tako na primjer, ako kolač prelijete ovim topingom i stavite ga u hladnjak (na 7°C), toping će stvrdnuti za 5 – 10 minuta.

Svakako je važno naglasiti da se ovaj proizvod treba upotrebljavati na temperaturi od 25°C jer u protivnom će stiskati već u ambalaži. Proizvod se ne smije čuvati u hladnjaku čak i nakon otvaranja.

U zimskim mjesecima se može dogoditi da prilikom skladištenja proizvod stvrdne u boci. Ukoliko se to dogodi potrebno je bocu topinga uroniti u toplu vodenu kupelj (najbolje na temperaturu od 60°C) kako bi ponovo postao tekući ili ga staviti u blizini izvora topline (npr. pekač za palačinke).

Prije upotrebe svakako protresti proizvod!

Certifikati kvalitete

Tangar d.o.o. kao pogon koji se bavi proizvodnjom i distribucijom sirovina za sladoled i slastice, širi tržište u cjelokupnom prostoru Hrvatske. Stalnim ulaganjem u nove tehnologije, proizvode i dodatno obrazovanje, trudimo se pružiti našim kupcima kvalitetu proizvoda i usluga kao i konstante inovacije u asortimanu. Stalnost kvalitete proizvoda nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcima uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza, nabavu visokokvalitetnih sirovina. Poboljšavanje kvalitete, kako proizvoda i usluga tako i cjelokupnog poslovanja tvrtke, stalni je zadatak uprave i svakog zaposlenika tvrtke TANGAR d.o.o..

Translation

by Transposh - translation plugin for wordpress